Kære læser

Lige en status over de nyeste medlemmer af Spraytan.dk teamet.

Spraytan Odense er blevet til Spraytan.dk – Odense

En kort status er nu at Spraytan-odense.dk er officielt omdannet til “Spraytan.dk – Odense” her pr. 18. April. – Det betyder nu at kunder af Louise og Siff nu skal booke deres behandling via Spraytan.dk og ikke via Spraytan-odense.dk – det er det eneste som har ændret sig her – det er stadig de samme super søde og imødekommende spraytannere, de samme væsker uden parabener, parfumer og homonforstyrrende medikamenter, priser og service som der bliver benyttet hos Spraytan.dk – Odense i Jens Bentzonsgade – 5000 Odense.

Vi er super glade for at Spraytan-Odense nu er under vores vinger hos Spraytan.dk og vi glæder os meget til samarbejdet.

Billedet er facaden i Jens Bentzonsgade 52, og det er indehave Louise Borregaard Brandt som var med til at genindrette klinikken.

Bonusinfo – Louise er den mest erfarne spraytanner på Fyn, og har sikret lækker kulør til fynboerne siden 2008, så der er ikke det omkring spraytan som Louise ikke ved af.

Spraytan.dk – Aarhus, Højbjerg

Som beskrevet her på bloggen, så åbner vi endnu en Spraytan.dk Klinik, denne gang i Aarhus forstaden Højbjerg.

Vi åbner 3. Maj på Oddervej 77, 8270 Højbjerg.

Som man kan se på dette billede så trænger facaden til en jævn overhaling, så de næste 14 dage frem mod 3. maj kommer vi til at shine Oddervej 77 op, fra top til tå, både indvendig og udvendig så vi er klar til at tage imod alle kunderne, som i skrivende stund allerede nu har booket sig ind.

Vi lægger ud med et helt uhørt tilbud for en helkropsbehandling til KUN 100 kr. pr. behandling!! Det er 1/2 pris ifht. vores standardpris – tilbuddet gælder KUN onsdag + Torsdag , d. 3. + 4. Maj 2017, og gælder kun i Højbjerg – tilbuddet kan allerede nu bookes via Spraytan.dk – Højbjerg på forsiden.

Vi vil selvfølgelig gerne tilbyde vores nye, som gamle kunder en billig behandling, således vi virkelig kan vise hvad det er vi er så kendte for i Skødstrup – nemlig en SUPER lækker kulør, uden UV risiko, uden striber eller streger.

Spraytan er nemlig for alle, og især for personer som ikke kan tåle sol, hvad enten man bliver rød, har pigmentfejl, er helt lys i huden, eller måske er allergisk overfor sol – her er spraytan et super godt alternativ, hvis man gerne vil have en flot kulør, men ikke kan opbygge en kulør selv eller ikke vil løbe en risiko med UV stråling.

Spraytan er for dig som skal til fest i weekenden, men ikke har kulør nok til at kunne trække i den flotte festkjole med bare ben.

Kort sagt – spraytan er din genvej til en flot kulør – NO strings Attached – vi står 110% inde for resultatet, såfremt du har forberedt din krop optimalt inden behandlingen begynder – læs mere omkring optimal forberedelse her på siden

#Det bedste og længstvarende resultat starter allerede inden du ankommer til en af vores saloner.

Book din tid i Højbjerg allerede nu – der er rift om de billige 100 kroners tider.

Og når vi nu snakker omkring vores lokation i Højbjerg – så smid os da gerne lige et like på vores Facebookside.

Derinde har vi søsat en FED konkurrence – DU KAN VINDE FRI SPRAYTAN RESTEN AF 2017

Vi gentager – Fri personlig Spraytan behandling – Resten af 2017

Det er da en super lækker præmie! – Skynd dig ind og deltag i konkurrencen på Facebook, vi trækker en vinder 1. maj.

(Se præmisser for konkurrence i opslaget på Facebook)

Det var for nu et kort indlæg omkring hvad der sker hos Spraytan.dk

Vi opdatere løbende vores Blog og vores sociale medier , så giv endelige et like, en mail, ris eller ros, gode råd eller blot en hyggelig snak omkring spraytan.

Vi ses

//Spraytan.dk

Skriv et svar