Sommeren er slut, om den nogensinde har været i gang kan selvfølgelig godt diskuteres 🙂 Det skal ikke betyde at man ikke kan gå rundt med en lækker kulør året rundt.

I dette blogindlæg vil vi lige ridse op hvilke konkrete fordele der er ved at få sig en Spraytan behandling kontra en tur i solariet.

Fordele:

 1. Den største og mest umiddelbare fordel er at man ved et tur hos Spraytan.dk går der fra med farve på kroppen med det samme – dvs. man kan tydeligt se en forandring i sin kulør.
  Man skal ikke opbygge en farve/resultat over flere besøg, som man skal hos et solarie.
  Man skal selvfølgelig efterbehandle sin krop, og vaske overskudsfarven af, men resultatet er IKKE til at tage fejl af.
 2. Hele sundhedsaspektet omkring brug af solarie har kørt i mange år efterhånden, og der er selvfølgelig noget om snakken.
  Det er bevist at brug af solarie øger risikoen for modermærkekræft med 60 % hvis man benytter solariet hyppigt inden man er fyldt 35 år.
  Børn og unge er altså mere udsatte for at få kræft fra uv-stråling, fordi deres krop er under udvikling. Derfor –jo yngre man er, jo farligere er solariet.
  Risikoen for modermærkekræft stiger med 75% ved 1 x solarie om måneden.
  165.000 danskere levere i dag med hudkræft, og tallet er desværre stigende.Spraytan er den ENESTE form for behandling der giver kulør til kroppen, som Kræftens Bekæmpelse IKKE  har nogen forbehold overfor.
  Med andre ord – du løber ingen risiko, ved at få en flot kulør ved hjælp at en spraytan behandling.
  Du får stadig effekten af en dejlig solbrun kulør, blot uden at løbe nogle af ovenstående risici.
  De produkter Spraytan.dk benytter at testet og efterprøvet. De er alle uden parabener, uden parfume og indeholder ikke alkohol.
  Produkterne er udvundet primært af sukkerroer, sukkerrør samt vindrue ekstrakt.
  Hudkræft er den hyppigste form for kræft i Danmark, og skyldes danskernes uhensigtsmæssige sol- og solarievaner.

  Dette vil Spraytan.dk gerne gøre op med, og vores produkter og behandlingsform er afgjort en del af løsningen.
   Miljøministeriet har blandt andre, foretaget undersøgelser omkring Spraytan. Og disse undersøgelser konkludere at brugen af DHA / Spraytan ikke udgør nogen sundhedsrisiko for forbrugerne.
 3. Tidsforbruget er ca. det samme.
  En tur hos vores spraytan klinik tager ca. 10-15 minutter, fra du går ind af døren, til du går ud igen. Det er antageligt samme tid som det tager at gå i solariet.
  Og man skal tilmed ikke gøre rent efter sig 🙂 – den klare vi 🙂 – læs mere omkring vores behandlinger HER
 4. Hos Spraytan.dk får du råd og vejledning i optimal efterbehandling og gode råd til hvordan du mest optimalt kan forberede din krop inden din behandling. Og vi giver tilfredsheds garanti.

 

Så næste gang du tænker du vil forkæle dig selv, og have tanket selvtillidskontoen helt op – så smut ned til Spraytan.dk og få dig en lækker helkropsbehandling. Du vil elske det, lige så meget som alle vores andre kunder.

Du kan booke din næste tid allerede i dag, via vores online booking system, ændre i dine bookede tider, og få reminders på din telefon.

Og er det første gang du skal have en behandling – så tøv ikke – du er i de bedste hænder – vi har flere tusind behandlinger bag os og mange års erfaring i bagagen, og er bestemt ikke blufærdige.
Du skal nok føle dig i trygge hænder med det samme du træder ind af døren.

Vi glæder os til at tage i mod dig

De bedste hilsner

Aarhus, Skødstrup – Online Booking

Aarhus, Højbjerg – Online Booking

Odense – Online Booking