Hvad er Spraytan?

Hvad er spraytan egentlig?

Hvad er Spraytan egentlig, og hvordan ved man at det ikke er farligt?

I dag er spraytan primært baseret på Dihydroxyacetone, forkortet DHA.

Væsken indeholder aktive stoffer som er udvundet fra sukkerrør, sukkerroer og vindruer og i sammensætning med hudens eget økosystem og den omkringliggende ilt, opdagede man tilbage i slutningen af 1940’erne hvordan de aktive naturlige stoffer i DHA havde en bruningseffekt på huden.

Man kan med andre ord opnå en bruningseffekt uden at blive eksponeret for UV stråler.

DHA benyttes desuden i fødevarebranchen til at smagsjustere og give nuancer i forskellige produkter, herunder vinproduktion.

For at man har kunne ramme den helt rigtige farvenuance med væsken i dag, er der gået mange forsøg til for at på kombination helt på plads – en kombination som dels tørre hurtigt, dels er effektiv, dels er langtidsholdbar og som naturligvis er uskadelig for brugeren.

Hvordan påføres spraytan på huden?

Væsken påføres brugeren via forskellige metoder, men typisk via en High volume, low pressure maskine, altså en maskine kører med høj volume, men et lavt tryk. Dette bevirker at spraytan væsken bliver påført i et fint forstøvet lag, som lægger sig pænt på brugernes krop. I takt med tidens udviklingen er disse HVLP maskiner blevet både bedre i kvaliteten men de er også til at blevet billigere at anskaffe, da udbuddet og efterspørgselen har presset priserne ned og at maskinerne i dag primært bliver produceret i østen.

Der findes også kabiner, hvor princippet er det samme med HLVP, men hvor brugerne er overladt til sig selv hvilket er en del sværere at få et godt resultat ud af.

Spraytan.dk siger: Hvad er spraytan?

“Ja, spraytan har gennem tiden både været svær at gennemskue, forbundet med myter og historier om at venners venner som har haft trælse oplevelser med spraytan. Og helt ærligt, så har der i udviklingsfasen i Danmark op gennem 00’erne været grobund for at disse myter fik liv. DETTE ER VI SIDEN 2008 kommet langt forbi, og du kan roligt begive dig hen til din nærmeste spraytan.dk salon og få en super lækker kulør, uden UV-risiko. – så hvad venter du på? – book allerede din næste behandling og super lækre kulør her på sitet, og gå weekenden i møde med en dejlig kulør, og humøret i top”

Fordomme om, hvad er spraytan

Der er mange fordomme omkring spraytan – og så lad os få dem afkræftet en gang for alle her på sitet en gang.

Nej, det er ikke skadeligt

Nej – spraytan er ikke skadeligt da produkterne er naturligt udvundet via sukkerrør, sukkerroer og vindrue ekstrakt – de produkter vi benytter hos spraytan.dk er er uden parabener og enten med eller uden en mild duft.

Man bliver ikke orange af spraytan?

Nej – man har i udviklingsårene har store udfordringer med at ramme de optimale konsistenser af DHA og bronzer i væskerne – Produkterne har ikke været optimale og det har skabt et kedeligt efterslæb af fordomme – Det er der for længst rettet op på, og produkterne som Spraytan.dk benytter her siden 2008 været de samme, specielt udviklet til Spraytan.dk – vi kan uden at blinke sige at vores produkter er de bedste på markedet som efterlader dig som kunde med et super lækkert, ensartet og holdbart resultat i op til 10 dage*

Igen – nej det gør du ikke – I TV-serien ”Venner” skal Ross forsøge sig med spraytanbehandling via en ubemandet spraytankabine hvor han selv skal følge en vejledning. Det går helt galt for Ross, og han ender med at få kun at blive sprayet på forsiden af hans krop.
Hos alle spraytan.dk’s klinikker, er det certificeret og trænet personale som foretager de Personlige spraytan behandlinger. Det betyder at du som kunde, bliver vejledt fra A-Z indenfor de 10-15 minutter som en typisk behandling typisk tager. Det bevirker også man undgår striber, uregelmæssigheder og skjolder, samt selvfølgelige at man får et jævnt og flot fordelt lag af spraytan væske.

Der er en risiko for at overksudsfarven fra behandlingen kan smitte en smule af på tøj og sengelinned. – Det er som sagt en behandling hvor der bliver påført en væske på din krop – og når man helt naturligt sveder en lille smule eller på anden vis at overskudsfarven kan smitte af.

Bare rolig – både sengelinned og undertøj kan blive vasket rent ved almindelig vask. Desuden råder vi altid til at kunden tag noget løst, sort tøj på efter en spraytan behandling. Derudover anbefaler vi, at man sover i lange bukser om natten den første nat.
*Benyttelse af Spraytan er på egen anvar, og spraytan.dk er ikke erstatningspligtig overfor ødelagt ejendom eller beklædning.