Vi ellllsker sommer og sol hos Spraytan.dk 🌞

Det kan egentlig lyde en smule underligt ud fra en købmandsmæssigt synspunkt, da solen, varmen og sommeren egentlig udfører den opgave vi ”har” ved at påfører kulør på kunder fra nær og fjern.

Dog er der mange som helst undgår solens stråler – og det kan der være flere årsager til.

 • Enten kan man ikke tåle solens kraftige stråler? – men man vil stadig gerne have en flot kulør?
 • Eller også er man utryg ved solens kraftige stråler, og de bivirkninger som for meget sol kan give, rent helbredsmæssigt?
 • Eller også er man bare så glad for den super naturlige og flotte kulør som vi kan give dig som kunden hos Spraytan.dk at man ikke kan undværer vores behandlinger? J

 ”Hit the ground running” 🏃🏽‍♀️

 Man kan sagtens få sig både en spraytan behandling også derefter tage i mod solens stråler.

Der er ingen solbeskyttelse i vores spraytan produkter – og derfor kan man sagtens få sig en spraytan behandling også samtid lade solen give kulør deslige.

Mange bruger dette ”tricks” når de ved at de skal på ferie til syden, og ikke vil fremstå helt vildt colorless når de entrere poolområdet eller stranden. De booker simpelthen en spraytan behandling i dagene op til at de skal flyve syd på. På den måde kan man ligesom komme i gang fra start, og på den måde ”hit the ground running” uden man skal føle sig bleg og kulørløs.
Du starter ud med Spraytan og slutter af med solbrun kulør eftersom at din spraytan aftager og solen indtager- Nemt ikke 🙂 (husk evt. en exfolieringssvamp eller handske på ferien så du kan fade over pænt.)

*Måden er kendt, men vi skal naturligvis gøre opmærksom på at både klor og saltvand slider mere på en spraytan end normalt – meen derfor er det stadig en god ide.


Vores produkter / Væsker

De væsker vi benytter hos Spraytan.dk er et produkt som hedder Spatan.

Spatan er et af Englands førende brands inden for sunless sun sektoren, og har leveret vores væsker i de sidste 7 år.

Der hvor Spatan udmærker sig ekstraordinært godt, er at produkterne er:

 • Parfumefri – Yees, de er UDEN parfume – så du skal ikke være nervøs hvis du er følsom/overfølsom overfor parfume.
 • Parabenefri – Dvs. at de er risikofri for skadelige parabener i produktet som er mistænkt for at være sundhedsskadelig for din krop.
 • Alkoholfri – og de indeholder naturligvis heller ingen alkohol – så historisk set har kunne give irriteret hud.
 • De fås i 3 varianter – 10 %, 12 % og 16 % DHA ((DiHydroxyAcetone) (Vi har 10 % og 16 % i vores salonner)
  • 10% Hermed kan du få dig en Lys/Medium behandling med vores 10% væske
  • 16% Og du kan få en Mørk behandling med vores 16 % væske – denne væske benyttes også til vores FAST TAN behandlinger – Med denne væske kan du allerede afvaske din overskudsfarve efter 1-4 timer – SUUPER ideelt hvis du skal i byen eller ud af døren samme dag.
 • Fasttan farven kan stadig, hvis den blive siddende, udvikle sig i ca. 24 timer efter en spraytan behandling, og man kan sagtens vente længere end de 1-4 timer, hvilket bare bevirker at kuløren bliver mørkere.

Har man hjemmesalon eller ønsker man at prøve disse produkter kan de købes her – Kræver rette udstyr til påføring.

KØB SPATAN Professionel Spraytan Væske HER


TOP TIP – Vigtigt her i varmen

Når du ankommer til vores saloner og det er så stegende hedt som det er i øjeblikket – så er det super vigtigt at du er (forsøger at være) så neutral og kølig som overhovedet mulig.

Både før, under og efter din behandling.

Grunden til vi highlighter dette er at vi desværre oplever at vores kunder sveder efter deres behandling og dette kan medfører plamager og løbende spraytan – hvilket ikke givet er pænt resultat – dette forsvinder / udjævner sig oftest når man har vaskes overskudsfarven af – men det skader absolut ikke at passe på sin spraytan behandling.

Før Behandlingen

Tag gerne et koldt bad inden din behandling, således at din krop er kold og ikke sommerklisteret.

Under Behandlingen

Vi gør alt hvad vi kan for at holde vores lokaler nedkølet med ventilatorer og mørklægningsgardiner – desuden har vi en tørrestation hvor man stiller sig efter endt behandling for at medhjælpe til at tørreprocessen går nemmere og hurtigere.

Undgå gerne hud mod hud kontakt under behandlingen – normalt når du at tørre inden vi beder dig om at strække armene frem, men her i varmen går denne tørreproces langsommere end ved normale danske temperature.

Efter behandlingen

Undgå derfor at sætte dig ud i en varm bil til du føler dig helt tør.

Find gerne en sted med noget vind og lad dig blæse en smule igennem, således at du passer bedst muligt på din nyvundene spraytan.

Det desuden rigtig godt at have noget tøj på som dækker hele kroppen, igen så man undgår hud-mod-hud kontakt – dette mindsker risikoen for plamager og ujævnheder forsaget af svedig krop.

 


Rejse kit – Det uundværlige✈🏖

Når du er på rejse til sydens sol – og (desværre) ikke kan tage din lokale Spraytan.dk salon med i tasken – så har vi altså et fantastisk tilbud til dig.

Prøv en af vores super populære Skummousses fra SUNTANA.

En super lækker selvbruner til hjemme eller især rejsebrug. Bliv brun derhjemme eller på farten med vores meget lækre selvbruner i skum.
Nem at påføre – giver farve med det samme pga. den “indbyggede” bronzer.
Og du skal ikke være i tvivl om resultatet: Du bliver lækker brun, og det ser meget naturligt ud.

Netop nu kan du via Spraytana.dk købe en kombisæt bestående af 200 ml. Skum Mousse inkl. en Velvotan™ Påføringshandske til kun 160 kr. + fragt.

Sådan et sæt her er den perfekte rejsemakker, eller endnu bedre – bare et super set som du kan bruge ind i mellem dine behandlinger hos Spraytan.dk – enten til at holde din tan vedlige eller hvis du ikke når at komme afsted i en uge.

Køb Skum Mousse inkl. en Velvotan™ Påføringshandske HER – Kun 160 kr. + Fragt


”Good Times and Tan Lines”

Til slut vil vi blot ønske dig en fantastisk sensommer og vi håber at du har nydt sommeren eller kommer til det, hvis ikke du har afholdt ferie endnu.

Om ikke andet – så ønskes du en fantastisk sommer og husk:

”Sæt kulør på hverdagen – alt andet er så kedeligt.”

 

De allerbedste hilsner

Spraytan.dk Teamet