Om Spraytan.dk

Historien om Spraytan.dk

Spraytan.dk startede i 2004 som en webshop, med produkter til opstart af spraytan klinikker.

Op gennem 00’erne er der løbende blevet produktudviklet, testet og afprøvet alle former for maskiner og væsker, til kommercielt spraytan brug med varierende succes.

Markedet er op gennem 90’erne og 00’erne stærkt domineret af solcentre i alle former og afskygninger, og danskerne er vilde med at gå i solarie, og få sig en dejlig kulør, upåvirket og i starten uoplyst af at den risiko der forbindes med UV kulør.

Spraytan maskiner og væsker bliver gradvist udviklet og kvaliteten bliver bedre og bedre.

I dag er produkterne og materiellet fuldstændig i vinkel, og siden 2008 har der været 100% stabilitet på den front. Spraytan.dk var en af de første i Danmark til at afsøge og udbyde markedet herhjemme da potentialet var stort.

Spraytan.dk blev i november 2016 solgt til den nuværende ejerkreds, og er gået fra at være en konventionel webshop, til at være et kombineret forbrugersite og community hvor danskerne på sigt skal kunne booke sin spraytan behandling – samt en portal hvor spraytan.dk’s franchicetagere kan logge sig ind.

Historien omkring spraytan fænomenet

Automat med selvbruner fra 1949 – der er sket en del siden da.

Sunless tanning har været under udvikling siden slutningen af 1940’erne efter at forskellige sundheds organisationer har bevist at eksponering af UV stråler, hvad enten det er fra solen selv, eller fra solarier har bekymrende skadelige virkninger på brugernes helbred.

Efterspørgselen efter produkter som havde samme effekt som solarie eller solen , dog uden den skadelige effekt, var i 50’erne stærkt eskalerende. Derfor begyndte man at eksperimentere med forskellige sammensætninger af naturlige produkter, som tilsammen vil kunne give den dejlige brune effekt på huden, uden at de skadelige følgevirkninger.

Mød vores fantastiske medarbejdere