Booking af Behandling

Når du har booket en behandling hos Spraytan.dk vil din tid automatisk blive registreret i vores online booking system, og du vil få tilsendt en mail omkring din aftale.

Nå du ankommer til en af vores klinikker, så tag da blot plads i vores venteværelse – herefter bliver du taget i mod af vores dygtige spraytan assistent, som herefter vil guide dig igennem din behandling.

Det er vigtigt at man som kunde forbereder sin krop op til sin behandling for at opnå det bedst mulige resultat – læs mere om det under de næste faner.

Priser

Se prislisterne hos de forskellige spraytan klinikker ved at tilgå dem via Onlinebooking knappen eller under de forskellige lokationer.

“Spraytan.dk siger”

Ja, en spraytan behandling kræver lidt forberedelse i forhold til alternative former for kulør erhvervelse. Dermed ikke sagt at man ikke kan komme uforberedt – fordi det kan man godt – vi kan bare ikke garantere at resultatet bliver ideelt eller holder i så mange dage.

Fordelen ved spraytan til gengæld, er at du i ikke går på kompronis med din krops sundhed, og helt risikofrit kan få den samme naturlige kulør som syner at 1 uges charterrejse sydpå – blot på 15 minutter 🙂