Under behandlingen

Selve behandlingen foregår ved at den certificeret Spraytan.dk behandler, manuelt sprayer hele din krop over med vores unikke tanning væske, i en kabine med udsugning.

Du skal som minimim have g-streng, trusser eller boksershorts på, men du vælger selv om du vil beholde bh/bikini overdel på, hvis det er tilfældet bliver du ikke brun der.

Dit hår skal helst være sat op / væk fra nakken, så det er nemmere at spraye, farven har ingen effekt på håret, så der er derfor ingen grund til at frygte at dit hår bliver indfarvet.

Tøjet tager normalt ikke skade, men vi anbefaler at du vælger mørkt, gammelt tøj, da væsken kan smitte en smule af, under og efter behandlingen, indtil man har badet første gang. Den afsmittede farve går normalvis af ved 30 grader på normalt vaskeprogram. Da tøjet godt kan tage skade, skal det helst vaskes udmiddelbart efter behandling. Selve behandlingen tager ca. 5-6 min, herefter skal du stå og tørre 5-10 min.

Alt i alt er du inde og ude af døren på 10-15 minutter, med en super lækker kulær, helt risikofri og med et kæmpe smil på læben.

Spraytan.dk erstatter ikke tøj i forbindelse med spraytan.

Spraytan.dk siger:

“Vores spraytannere er vant til at se bar hud og er absolut ikke blufærdige – stemningen er afslappet og uformel, og du vil være i helt trygge hænder – den eneste ulempe vi har hos Spraytan.dk , er at du bliver afhængig af at få en flot kulør – det beklager vi 🙂 “